Onze partners

Ontdek onze waardevolle partners die zich inzetten voor het bevorderen van een gezonde levensstijl en het verbeteren van het welzijn. Bij UpgradeJezelf zijn we trots op onze samenwerkingen met gerenommeerde merken die dezelfde missie delen. Hieronder vindt u enkele van onze gewaardeerde partners:

  • Breathewellbelt.nl: Breathewellbelt.nl biedt hoogwaardige ademhalingsproducten, waaronder de Breathewell Belt die de ademhaling ondersteunt en een goede nachtrust bevordert.
  • ProBreathing.nl: ProBreathing is al sinds het begin van 2000 actief in het helpen van duizenden mensen wereldwijd met ademhalingsgerelateerde problemen, zoals astma, chronische hyperventilatie, angst- en paniekstoornissen in combinatie met ademhaling, slaapapneu, COVID, en meer.
  • SleepStrips.nl: SleepStrips.nl is gespecialiseerd in anti-snurkoplossingen, waaronder mondpleisters die een goede nachtrust bevorderen zonder snurken en de ademconditie verbeteren.

Bij UpgradeJezelf streven we naar het bieden van gezondheidsbevorderende producten en boeken die mensen helpen bij het bereiken van hun optimale gezondheid en welzijn. We zijn verheugd om samen te werken met deze partners die dezelfde waarden delen. Samen streven we naar een positieve impact op de levens van mensen door hoogwaardige producten en diensten aan te bieden die bijdragen aan een gezonde levensstijl.