Over ons

Bij Upgradejezelf zijn we begonnen vanuit een passie voor gezondheid en ademhaling. Vanuit Probreathing kregen we veel vragen van mensen die geïnteresseerd waren in onze producten, maar geen sessies konden bijwonen. Dit bracht ons op het idee om Upgradejezelf te lanceren, een webshop waar iedereen onze producten kan bestellen met behulp van veilige en vertrouwde betalingsmogelijkheden zoals iDeal of PayPal.

Onze missie is om hoogwaardige producten aan te bieden die helpen bij het verbeteren van de ademhaling en de gezondheid van het lichaam. We zijn gepassioneerd over het verstrekken van de best mogelijke informatie en ondersteuning om mensen te helpen hun ademhaling te verbeteren en hun gezondheid te optimaliseren.

We zijn ervan overtuigd dat iedereen kan profiteren van een gezonde ademhaling en ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten voor jouw behoeften. Bedankt voor het vertrouwen in Upgradejezelf en we hopen dat je geniet van onze producten en diensten.